Forumul Florilor


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Forumul Florilor
Forumul Florilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bunatati - De prin lume adunate

+12
Aicelynn
Mary
mutzy
Tilush
anamarialarisa
dorica
Andreea
LENA
Diane
Mikaela
maimai
iulianic
16 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de iulianic Vin Aug 20, 2010 9:51 pm

VINETE TURCESTI

4 vinete mari, 2 linguri zeama de lamaie, 2 cepe, 500 gr carne de vita tocata, 2 linguri pesmet, 3 oua, sare, piper, 4 rosii, cimbru, o mana de masline negre fara samburi, 1 cana cu vin, 2 catei de usturoi, ulei, 1 cana suc de rosii.

Taie fiecare vanata in doua, pe lungime. Pastreaza codita si scoate miezul (pastreaza-l!), pana obtii forma de corabioara. Stropeste vinetele cu suc de lamaie si inteapa coaja de cateva ori cu furculita. Pune vinetele intr-o tava pentru cuptor, adanca, unsa cu putin ulei.

Amesteca ceapa tocata cu carnea, pesmetul, ouale batute, maslinele maruntite, miezul de la vinete, cimbru, sare si piper. Cu acest amestec umple vinetele. Taie rosiile felii si acopera umplutura.

Combina sucul de rosii cu vinul si usturoiul tocat cat mai marunt. Pune combinatia lichida pe foc si clocotita, opareste vinetele umplute, deja asezate in tava. Da la cuptor 60-70 minute, la foc potrivit. Serveste fierbinte, neaparat cu iaurt.

Mentionez ca am descoperit aceasta reteta astazi. Nu am incercat-o, dar sunt pregatita s-o fac maine.

iulianic
Avansat
Avansat

masculin Mesaje : 291
Reputatie : 30
Puncte : 51494
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de maimai Dum Dec 12, 2010 12:53 pm

IEPURE UMPLUT CU FICAT DE CURCAN
Ingrediente pentru umplutura: 3 ficatei de curcan, sau 4 de pui de taie cubulete, se condimenteaza cu piper verde, usturoi, boia dulce, sare si patrunjel, se umple iepurele cu acest amestec apoi se coase.
Ingrediente pentru garnitura: 2 mere curatate si taiete cubulete, 1 ceapa taiate rondele, 1 potocala taiata felii, ulei de masline.
Baitul de deasupra se prepara astfel, intr-o lingura de masline se topeste 1 lingura miere, 1 lingura bulion sau ketchup, si 1 ingura mustar cu boabe, se fierbe putin pana se ingroasa si se unge carnea pe dinafara si se lasa 4 ore.
Totul se aseaza intr-o tava, se adauga apa si se acopera cu o folie de aluminiu, si se lasa in cuptor 1 ora, apoi se verifica daca carnea s-a fript, apoi se ia folia pana se rumeste putin se mai lasa in cuptor.

[img]Bunatati - De prin lume adunate 0000044z[/img]
Pofta buna Bunatati - De prin lume adunate 923577
maimai
maimai
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1707
Reputatie : 24
Puncte : 68251
Data de inscriere : 11/12/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mikaela Dum Dec 12, 2010 12:55 pm

MAMA MIA!!!super!Da' de unde iepure....?

Mikaela
Specialist
Specialist

feminin Mesaje : 990
Reputatie : 44
Puncte : 49479
Data de inscriere : 07/12/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de maimai Dum Dec 12, 2010 1:00 pm

Din gradina proprie, l-a muscat un tantar si i s-a umflat nasul, a trebuit sa-l taiem Bunatati - De prin lume adunate 309210 , puteti incerca si cu pui, gasca sau rata.
Azi am inventat varianta aceasta, deci se poate combina in fel si chip.
Am sa-i fac poza si cand va fi gata, mai sta la bronzat!
maimai
maimai
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1707
Reputatie : 24
Puncte : 68251
Data de inscriere : 11/12/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Diane Dum Dec 12, 2010 1:12 pm

Maimai acum ar fi mai indicate niste retete de post. Arata bine oricum, sa aveti pofta!
Diane
Diane
Administrator
Administrator

feminin Mesaje : 15619
Reputatie : 239
Puncte : 1045330
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Prahova

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mikaela Dum Dec 12, 2010 1:13 pm

Stiu ca tu ai in gradina proprie ,eu ziceam de noi,ceilalti..Am sa incerc cu curcan ,de sarbatori.Multumim pt reteta!

Mikaela
Specialist
Specialist

feminin Mesaje : 990
Reputatie : 44
Puncte : 49479
Data de inscriere : 07/12/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de maimai Dum Dec 12, 2010 1:28 pm

Scuze, nu m-am gandit sa faceti azi, noi nu suntem ortodocsi si nu tinem post inainte de Craciun, dar poate incercati de Sarbatori! Bunatati - De prin lume adunate 267174
maimai
maimai
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1707
Reputatie : 24
Puncte : 68251
Data de inscriere : 11/12/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de LENA Dum Dec 12, 2010 5:48 pm

Fain ! astept si alte retete ... un subiect bun .
LENA
LENA
Moderator
Moderator

feminin Mesaje : 3091
Reputatie : 148
Puncte : 150512
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 69
Localizare : Neamt

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de maimai Dum Dec 12, 2010 9:52 pm

Reteta proprie, mai usor de preparat daca aveti vase Zepter.
PUI CU CARAMEL
Se pune intr-un vas 100 g e zahar la caramelizat, cand e gata se pun felii din piept de pui pe caramel, se acopera vasul si se lasa sa se rumeneasca apoi se intoarce sa se rumeneasca si cealalta parte, apoi se trag la margine, iar in mijloc se aseaza, mere, cartofi, ceapa, morcovi, dupa gustul fiecaruia, apoi se acopera vasul pana toate se fierb.
Nu se adauga condimente, apa sau ulei.
Puteti incerca cu ciuperci in timpul postului.


maimai
maimai
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1707
Reputatie : 24
Puncte : 68251
Data de inscriere : 11/12/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Andreea Dum Dec 12, 2010 10:11 pm

MACAROANE CU SOS BECHAMEL (reteta egipteana) Bunatati - De prin lume adunate 27786747

Ingrediente:
-3/4 cutie paste PENNE ( 3-5 cm), 500 gr carne tocata, 1 ceapa mare, 1 pahar smantana, 1 pahar lapte, 2 linguri mari faina, 250 gr mozarella, 1-2 linguri sos de rosii, unt pentru prajit, putin ulei.
Macaroanele se pun la fiert.
Se caleste ceapa ,se adauga carnea tocata,peste carne se adauga un paharel cu apa si sosul de rosii ,dupa ce fierbe se da gust cu condimentele dorite (eu folosesc doar sare si piper)
Sosul beschamel se prepara ca aici (in putin ulei (eu folosesc unt) se calesc 2 lg mari de faina pana se fac galbene - aurii ,se adauga paharul de lapte,amesteca bine cu un tel sa nu se faca cocoloase,la sfarsit se adauga smantana , se adauga sare si piper alb dupa gust)
-se unge o tava cu unt,se presoara (1,2 lg)pesmet ,se aseaza jumatate de cantitate de macaroane apoi turnam un pic de sos deasupra .Cu ajutorul unei linguri incercam sa acoperim macaroanele cu sosul respectiv,apoi se adauga carnea si dupa carne se adauga macaroanele ramase si se toarna restul de sos care a mai ramas.Se acopera cu mozzarela (cascaval) si 1-2 linguri de pesmet si se da la cuptor pentru 20-30 min la 200/C pana se rumeneste deasupra.Dupa ce e gata se scoate din cuptor si se lasa 15-20 min ,apoi se poate taia.

Eu fac des aceasta reteta.Este preferata mea si a sotului.Ne place foarte mult.E usor de facut si rapida.Va doresc pofta buna si sper sa o incercati!!!
PS: Poza este furata de la sora mea,sper sa nu ma depisteze lol! Cand fac reteta o sa pun o poza de-a mea...nu de alta da mai vrea dupa drepturile de autor Bunatati - De prin lume adunate 566597
Andreea
Andreea
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 305
Reputatie : 67
Puncte : 110609
Data de inscriere : 26/06/2010
Varsta : 37
Localizare : Botosani

http://www.tactical.ro/

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mikaela Lun Dec 13, 2010 8:38 am

Pare foarte gustoasa!Seamana cu lasagnia.Multumim,trebuie incercata!

Mikaela
Specialist
Specialist

feminin Mesaje : 990
Reputatie : 44
Puncte : 49479
Data de inscriere : 07/12/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Andreea Lun Dec 13, 2010 12:33 pm

Mikaela a scris:Pare foarte gustoasa!Seamana cu lasagnia.Multumim,trebuie incercata!
Da,e foarte gustoasa... buna de-a dreptul...dar dupa post Laughing
Andreea
Andreea
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 305
Reputatie : 67
Puncte : 110609
Data de inscriere : 26/06/2010
Varsta : 37
Localizare : Botosani

http://www.tactical.ro/

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de dorica Lun Dec 13, 2010 1:53 pm

hmmmmm!!!!!! ce bun tre sa fie ,fetelor!!!!!!
am sa incerc si eu.....deja imi ploua in gura Bunatati - De prin lume adunate 613220
dorica
dorica
Avansat
Avansat

feminin Mesaje : 266
Reputatie : 1
Puncte : 49094
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 48
Localizare : buzau

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de anamarialarisa Mar Dec 14, 2010 9:16 pm

Retele par gustoase!Poate le incerc eu cu mama de sarbatori! Bunatati - De prin lume adunate 793795
anamarialarisa
anamarialarisa
Avansat
Avansat

feminin Mesaje : 404
Reputatie : 17
Puncte : 52633
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 24
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Tilush Vin Dec 17, 2010 8:46 am

Acum postati bunatatile astea pe aici?... Eu nu mai mananc carne de jumatate de an. Poate aveti retete si pentru mine?... Bunatati - De prin lume adunate 837411
Tilush
Tilush
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 2698
Reputatie : 169
Puncte : 55788
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 58
Localizare : Bacau

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mikaela Vin Dec 24, 2010 12:34 pm

Pentru ca tocmai l-am terminat,m-am gandit sa va dau o reteta super usoara dar de MARE EFECT,a unui sos care se serveste la.....piftie!
Se face o maioneza clasica,cam cata iese dintr-o jumatate de litru de ulei.Se adauga la sfarsit doua lingui mari de smantana,Albusul ramas fiert se toaca cu cutitul bucatele mici si se mai pun 10-12 catei de usturoi zdrobiti bine.Se amesteca totul si se pune la rece.Se serveste pus deasupra portiei de piftie din farfurie.
Daca vreti sa-l faceti,nu o sa va para rau!Succes!

Mikaela
Specialist
Specialist

feminin Mesaje : 990
Reputatie : 44
Puncte : 49479
Data de inscriere : 07/12/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de LENA Vin Dec 24, 2010 1:47 pm

Multumesc Mikaela ,chiar acum am terminat piftia si o sa incerc si sosul .
LENA
LENA
Moderator
Moderator

feminin Mesaje : 3091
Reputatie : 148
Puncte : 150512
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 69
Localizare : Neamt

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Diane Vin Dec 24, 2010 2:04 pm

Pare tentant sosul dar piftia grasa, maioneza cu 1/2 l ulei si smantana e o combinatie criminala dupa parerea mea, numai buna daca vrei sa petreci ziua la clinica de urgente medicale.
Diane
Diane
Administrator
Administrator

feminin Mesaje : 15619
Reputatie : 239
Puncte : 1045330
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Prahova

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mikaela Vin Dec 24, 2010 2:41 pm

E alegerea voastra,nu v-am obligat!Iar sosul se poate face si cu iaurt.

Mikaela
Specialist
Specialist

feminin Mesaje : 990
Reputatie : 44
Puncte : 49479
Data de inscriere : 07/12/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de anamarialarisa Lun Dec 27, 2010 8:59 pm

Interesanta reteta, dar cam...grasa!Deobicei nu mananc chiar asa de gras! Wink
anamarialarisa
anamarialarisa
Avansat
Avansat

feminin Mesaje : 404
Reputatie : 17
Puncte : 52633
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 24
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de iulianic Sam Apr 30, 2011 7:01 pm

ZACUSCA MEXICANA

Ingrediente:
1 kg ceapa
1 kg morcov
1 kg telina radacini
1 kg mere acrisoare
1 kg ardei kapia
1 kg gogosari
1 kg vinete
1 l ulei
400 g pasta de tomate
foi de dafin, piper boabe, piper macinat, sare, alte condimente.

Preparare:
Jumatate din cantitatea de ardei kapia, gogosari si toate vinetele se coc, se curata, se lasa la scurs, apoi se dau prin masina de tocat.
Ceapa, morcovii, telina si merele se curata si se spala.
Se toarna tot uleiul intr-o cratita mare (8-10 litri) pusa pe aragaz, la foc mic.
Ceapa se da prin masina de tocat si se pune in cratita peste ulei. Morcovii, telina si merele se rad prin razatoarea mare si se adauga amestecand usor.
Jumatate din cantitatea de ardei kapia si gogosari - care nu au fost copti – se dau prin masina de tocat si se adauga in cratita.
Se adauga si cealalta jumatate din cantitatea de ardei kapia, gogosari si toate vinetele coapte, curatate si date prin masina de tocat.
Se pune pasta de tomate, piper, foi de dafin, sare si alte condimente, dupa preferinta, tinand cont de faptul ca zacusca scade in timpul prepararii devenind mai sarata.
Cand toate ingredientele au fost puse, cratita se da la cuptor, la foc potrivit, lasand sa fiarba pana cand uleiul se ridica la suprafata.
Zacusca fierbinte se pune in borcane de 400 ml (spalate si uscate) incalzite, apoi se introduc in cuptorul cald, la foc mic, pana prind o crusta deasupra.
Se inchid ermetic si se acopera cu paturi pana a doua zi, apoi se pun la pastrare la loc racoros.

Mentiune:
1. Borcanele se pot da la cuptor pentru sterilizare si acoperite (cu capac ermetic sau cu celofan usor umezit, legat cu sfoara). Focul trebuie sa fie foarte, foarte mic.
2. Aceasta zacusca se poate prepara si cu ciuperci. Este mai speciala.

iulianic
Avansat
Avansat

masculin Mesaje : 291
Reputatie : 30
Puncte : 51494
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Diane Sam Apr 30, 2011 8:22 pm

Multumim Iulia. Eu pregatesc numai cat mancam cu vinete proaspete sau de la congelator, cu legume (proaspete sau de la congelator) si foarte putin ulei.
Diane
Diane
Administrator
Administrator

feminin Mesaje : 15619
Reputatie : 239
Puncte : 1045330
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Prahova

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de iulianic Sam Apr 30, 2011 11:06 pm

Inteleg ca te referi la preparatul pentru consum imediat si nu la "conserva" pentru iarna.

iulianic
Avansat
Avansat

masculin Mesaje : 291
Reputatie : 30
Puncte : 51494
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Diane Dum Mai 01, 2011 7:39 am

Da, de cativa ani nu mai fac conserve pentru iarna, pun ingredientele la congelator si cand am nevoie scot si pregatesc.
Diane
Diane
Administrator
Administrator

feminin Mesaje : 15619
Reputatie : 239
Puncte : 1045330
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Prahova

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de mutzy Dum Mai 01, 2011 10:32 am

O sa incerc si eu reteta Zacusca mexicana cred ca este foarte buna.
mutzy
mutzy
Moderator
Moderator

feminin Mesaje : 6095
Reputatie : 121
Puncte : 61889
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 68
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de iulianic Dum Mai 01, 2011 1:39 pm

Zacusca mexicana este foarte buna. Se poate face chiar mexicana (cu ardei iute si alte condimente iuti). Preparata si pastrata bine, rezista mult. Nu este grasa asa cum s-ar crede la prima vedere.
Se preteaza mai mult pentru oraseni, adica pentru cei carora nu le creste nimic in curte si se aprovizioneaza numai din piata. O gospodina cu gradina, care are foarte multe vinete, va face mai mult zacusca de vinete. Alta, care are gogosari multi, va face zacusca de gogosari. Nu vad pe cineva sa vanda in piata vinete si sa cumpere mere (daca nu le are in pom) pentru a pune in zacusca. De asemenea nu vad o gospodina cu rosii in gradina, sa cumpere pasta de tomate pentru zacusca.

iulianic
Avansat
Avansat

masculin Mesaje : 291
Reputatie : 30
Puncte : 51494
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Mary Sam Iun 18, 2011 12:18 am

Sa va dau si eu o reteta care se preteaza f bine si pt ocazii mai speciale Wink , usor de facut si care mie imi place f mult...sper ca si voua.
Peste file la cuptor (eu am facut-o cu file de somon, se poate f bine si cu alt peste)
150 - 200 g file de peste taiat in 2 bucati se pune la prajit intr-o bucatica de unt si cand este gata se scoate pe o farfurie (daca este somon se poate pune pe servetele care sa mai absoarba din grasime). In tigaia in care a fost prajit pestele se adauga ardei verde feliat, ciuperci feliate, sare, putin piper dupa preferinte, 1 cana lapte si se lasa cateva minute pana se inmoaie ciupercile si ardeiul apoi se pune zeama de lamaie cca 1/2 lamaie si se mai lasa putin, se amesteca si se da deoparte.
Se pun bucatile de file separat in cate o folie de aluminiu si deasupra fiecarei bucati se pun legumele, se rade cascaval , se impacheteaza si se baga la cuptor cateva minute (se simte si dupa miros cand este gata).
Pofta buna ! 👍
Mary
Mary
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 800
Reputatie : 18
Puncte : 50484
Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 50
Localizare : cu gindul printre flori

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Diane Sam Iun 18, 2011 1:32 pm

Multumim. Usor, rapid de preparat si cu siguranta foarte gustos fara sa dauneze persoanelor cu probleme de sanatate.
Diane
Diane
Administrator
Administrator

feminin Mesaje : 15619
Reputatie : 239
Puncte : 1045330
Data de inscriere : 13/12/2009
Localizare : Prahova

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Aicelynn Sam Iun 18, 2011 3:09 pm

Mmm, ca tot veni vorba de peste pot sa va impartasesc si eu o reteta, daca doriti, usoara si fara buget special. File de peste la gratar, eu am folosit 4 buc mari de pangasius, dar cred ca merge foarte bine orice file depeste. Am lasat pestele vreo15-20 de min intr-un sos pe care l-am facut din sucul de la 2 lamai, putin tarhon maruntit, cateva firicele de oregano (daca nu va place oregano nu e musai sa puneti, mie imi place mult si il pun in aproape orice mancare), sare si piper dupa gust, eu, ca sa fiu sincera am pus condimente pt peste de la Kamis, dar pt ca nu la toata lumea place am zis sa las in prim plan sarea si piperul. Apoi am uns pestele cu usturoi pisat, cam o capatana, l-am invelit in folie de aluminiu, apoi direct pe gratar. A doua zi a trebuit sa fac portie dubla , fara drept de apel :giggle1:
Aicelynn
Aicelynn
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1055
Reputatie : 38
Puncte : 49267
Data de inscriere : 17/06/2011
Varsta : 38
Localizare : Cluj

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Aicelynn Sam Iun 18, 2011 3:16 pm

Mary, cu siguranta am sa incerc reteta ta chiar in zilele care urmeaza, am si notat-o :bine: este suuuper, pe cuvant ca mi-a lasat gura apa la cum citeam acolo si deja imi imaginam cum arata Bunatati - De prin lume adunate 550733 . Multumim, te mai asteptam si cu alte retete de peste, daca mai sti. Bunatati - De prin lume adunate 68216
Aicelynn
Aicelynn
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''
Membru fidel comunităţii ,,Forumul Florilor''

feminin Mesaje : 1055
Reputatie : 38
Puncte : 49267
Data de inscriere : 17/06/2011
Varsta : 38
Localizare : Cluj

Sus In jos

Bunatati - De prin lume adunate Empty Re: Bunatati - De prin lume adunate

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum